Tijdens het Miljoenennota ontbijt wordt er een toelichting gegeven op de Miljoenennota terwijl u geniet van een heerlijk ontbijt met collega-ondernemers.
Tijdens het Miljoenennota ontbijt wordt er een toelichting gegeven op de Miljoenennota terwijl u geniet van een heerlijk ontbijt met collega-ondernemers. (Foto: RVOZ)

RVOZ Miljoenennota ontbijt nieuwe stijl

Op woensdag 19 september, de dag na de presentatie van de Miljoenennota organiseert ondernemersvereniging RVOZ het jaarlijkse Miljoenennota Ontbijt.

Dit keer voor het eerst op een nieuwe locatie en in volledig nieuwe stijl bij het Stadstheater, Theaterplein 10 in Zoetermeer.

Wat kun je als ondernemer deze morgen allemaal verwachten? Naast een heerlijk ontbijt, goede gesprekken over actuele thema’s met collega-ondernemers natuurlijk een toelichting op de miljoenennota. Ook zullen wij je informeren over de nieuwe koers van de RVOZ voor de komende periode waarbij het bestuur natuurlijk openstaat voor suggesties vanuit het publiek.

Uiteraard kan op deze bijeenkomst naast andere sprekers een inspirerende hoofdspreker niet ontbreken. Dit jaar hebben wij Han Mesters, sector banker zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO bereid gevonden om op zijn bekende en humoristische wijze te spreken over de laatste economische trends en ontwikkelingen. Op deze manier hoopt de RVOZ haar ondernemers en betrokkenen weer een inspirerende bijeenkomst te bieden.

De bijeenkomst begint om 07.00 uur en is rond 09.30 uur afgelopen zodat je aansluitend weer vol energie en nieuw opgedane kennis aan de slag kunt in jouw onderneming.

Natuurlijk mag jij als ondernemer op deze bijeenkomst niet ontbreken. Meld je daarom snel aan via de website van de RVOZ; www.rvoz.nl

({Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de ROVZ gratis, neem gerust een introducé mee.)

Meer berichten