Koor The Sprinter Singers weer van start

Koor The Sprinter Singers weer van start

Het koor The Sprinter Singers gaat de komende maanden weer aan de slag voor twee kerstconcerten op zaterdag 15 december. Het is een koor waarbij iedereen met enige zangervaring aan kan deelnemen. Het koor bestaat dit jaar 40 jaar en zingt voornamelijk gospelliederen, muziek met een boodschap, muziek waar je vrolijk van wordt. Evenals vorige jaren wil het koor ook dit jaar weer mensen uitnodigen om als projectlid mee te doen.

Het worden bijzonder concerten met een mix van liederen uit het kerstrepertoire van de afgelopen jaren en een nieuw stuk Little Lion, Little Lamb. Een prachtig stuk dat het kerstverhaal op een bijzondere wijze weergeeft. Het hele concert wordt begeleid door een live orkest van 18 muzikanten onder leiding van Émile Chappin. Het koor staat al enige tijd onder leiding van Ies Roos.

Het gemengde koor heeft zo’n 40 enthousiaste leden uit onder meer Zoetermeer, Benthuizen, Berkel, Bleijswijk, Boskoop en Waddinxveen en wil met dit projectkoor, met een nog grotere groep, dit bijzondere kerstconcert ten gehore brengen in de theaterzaal van het CKC in Zoetermeer.

Mensen die van zingen houden maar niet een heel jaar vast willen of kunnen zitten aan de ‘verplichtingen’ van een koor, kunnen op deze manier in drie maanden tijd nummers instuderen en genieten van een optreden. Projectleden kunnen de hele maand september instromen en er is een mogelijkheid om een avondje voor proef mee te doen. In alle stemgroepen kunnen ze nieuwe leden gebruiken. De repetities worden gehouden op woensdagavond van 20,00 tot 22.00 uur in de theaterzaal van het CKC. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, 06-24576611 of een mailtje sturen naar info@thesprintersingers.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden