Feestelijke opening integraal kindcentrum Noordeinde

Kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen en basisschool Noordeinde openen op 19 september officieel de deuren van integraal kindcentrum (IKC) Noordeinde. Dit vieren we met een groot feest. All-in-one kinderfeestjes zorgt deze ochtend voor een feestelijke omlijsting.

Voor kinderen van 0 – 13 jaar
De Drie Ballonnen had in Noordeinde al een groepsruimte voor buitenschoolse opvang. De organisaties hebben nu een volgende stap gemaakt. Sinds 27 augustus werken zij samen aan een doorgaande ontwikkellijn van het kind van 0 tot 13 jaar. Dat betekent dat er bij Noordeinde naast buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang ook kinderopvang (0-4 jaar) wordt aangeboden. Door deze mooie samenwerking heet basisschool Noordeinde voortaan IKC Noordeinde.

Wat is een IKC?
IKC Noordeinde biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een totaalpakket op het gebied van onderwijs, kinderopvang, ontwikkeling en vrije tijd. Binnen ons integraal kindcentrum (IKC) werken onderwijs en kinderopvang intensief samen, zodat er een vloeiende overgang is. We creëren als één team een uitdagende en doorlopende ontwikkellijn voor onze kinderen.

Meer berichten