Faco (links) en Remco: "we moeten constaner worden"
Faco (links) en Remco: "we moeten constaner worden" (Foto: )

"BSC'68 is er steeds net niet"

Nico Mos

Voor BSC'68 moet wat de spelers Remco Bor (30) en Falco Henzen (27) komend seizoen het roer om. Beide spelers verwachten werk aan de winkel wil het team niet weer buiten de prijzen ( lees periodetitel) vallen.

Benthuizen - "De afgelopen seizoenen was het steeds net niet bij BSC'68. Alleen in het eerste jaar onder trainer Kenneth Soechit pakten wij een periodetitel, dus zullen we echt beter moeten presteren", antwoorden Remco en Falco op de vraag wat we komend seizoen kunnen verwachten van BSC'68. Remco is een ervaren centrale verdediger die alweer zijn 14e seizoen bij de club ingaat. In het dagelijkse leven werkt hij bij de gemeente Den Haag op de afdeling sport. Falco, kan overal uit de voeten op het middenveld en gaat zijn vijfde seizoen in bij BSC'68. Hij is destijds overgekomen van DSO en tot zijn 15e jaar heeft hij zelfs gekorfbald. Falco is werkzaam namens de gemeente Gouda in de omgevingsdienst ( voorheen milieudienst, red.). Remco: "Er is werk aan de winkel, want we moeten zorgen dat we komend seizoen sowieso constanter spelen. Zeker die terugkerende dip in de tweede periode, die moet er echt uit." Falco: "Aan blessures en schorsingen ligt het niet direct, al zou de selectie wel iets breder mogen zijn". Remco: "Soccer Boys was het constantste elftal en daardoor de terechte kampioen. Zij hebben een bredere selectie". En over de poule indeling komend seizoen, Falco: "Daar zijn we best tevreden over. De derby natuurlijk tegen DWO, maar ook clubs als Be Fair en Blauw Zwart liggen ons wel. Dat zijn leuke voetballende ploegen".

Falco: "Een van trainer Kenneth's sterke punten, maar tegelijkertijd ook z'n zwakte is,dat hij als trainer echt in de groep staat. Hij is sociaal en past ook bij deze spelersgroep". Remco en Falco: " Tijdens wedstrijden overlegt hij wel met spelers, als hij iets wilt veranderen. Nog een jaartje Kenneth is geen straf, integendeel".

Meer berichten