Nanette Smeets, Herma Petraeus-Breuers en Sylvia Essenberg.  Foto: Michel Verhoef
Nanette Smeets, Herma Petraeus-Breuers en Sylvia Essenberg. Foto: Michel Verhoef (Foto: Michel Verhoef)

Voortdurend anders bij Terra

Zoetermeer - In september is het werk van Nanette Smeets, Herma Petraeus-Breuers en Sylvia Essenberg te zien in het TERRATORIUM onder de titel 'Voortdurend anders'. De gezamenlijke inspiratie vonden zij in de 'spiraal'. "Een spiraal heb je in diverse vormen en representeert de voortdurende beweging, verbinding en verandering. "

De kunstenaars leerden elkaar in 2007 kennen tijdens de opleiding KaDe Traject in Utrecht. "We zijn allemaal begonnen als schilder, met voorkeur voor eigen materialen", vertellen de kunstenaars. "Onze inspiratiebronnen zijn uiteenlopend. Voor de expositie 'Voortdurend anders' hebben we een gezamenlijk thema ontwikkeld. Sylvia laat de kwetsbaarheid zien. Alles kan in één seconde anders zijn. Nanette laat de kijker gluren naar fragmenten. Herma toont portretten in verschillende levensfases. Zij laat hiermee de kringloop van het leven zien."

Het werk van Nanette is te herkennen aan de grafische beeldtaal. Het werk van Herma is een totaalconcept en Sylvia laat beweging en verbinding zien.

De expositie 'Voortdurend anders', is van 1 t/m 27 september te zien in het TERRATORIUM (geopend van wo t/m zo van 13-17 uur). Adres: Dorpsstraat 12 (toegang gratis). De kunstenaars zijn op diverse dagen aanwezig. Kijk op www.terra-artprojects.com voor data.

Meer berichten