Logo streekbladzoetermeer.nl


Bruidsbeurs bij 2B-Home. Foto: Sanne van den Ende Fotografie
Bruidsbeurs bij 2B-Home. Foto: Sanne van den Ende Fotografie (Foto: Sanne van den Ende)

Kom naar 2B-Married Bruidsbeurs

Zoetermeer - "JA!" Riep je luidkeels toen werd gevraagd of je wilde trouwen, maar wat nu? Het lijkt nog zo ver weg, maar de mooiste dag van jullie leven komt toch steeds dichterbij! Doe inspiratie op tijdens de 2B-Married Bruidsbeurs (inclusief modeshow) voor jullie grote dag!

2B-Home Event Centre wil jullie, als expert op dit gebied, graag helpen met deze keuzes en daarom wordt zondag 23 september 2018 de 2B-Married Bruidsbeurs georganiseerd.

Deze unieke beurs staat geheel in het teken van trouwen, trouwen en nog eens trouwen. Er wordt elk uur een echte bruiloft nagebootst. Daarnaast zijn er tal van standhouders die jullie willen helpen om de juiste invulling te geven aan jullie meer dan bijzondere dag.

Deze editie hebben we weer een mooie mix van fotografen, sieraden, trouwvervoer, schoenen, muziek, mode en visagie maar ook funelementen en niet te vergeten ons unieke programma waarbij je door het bruidspaar van die dag meegenomen wordt door onze locatie en alle onderdelen die tijdens jullie droomdag aan bod kunnen komen. Toegang is gratis, er is dus absoluut geen reden om niet te komen!

Van 11.00 uur tot 16.00 uur is het programma goed gevuld en kunnen de bezoekers de locatie kosteloos verkennen. Informatie over deze bruidsbeurs vind je op de website van 2B-Home:
www.2b-home.nl.

Meer berichten

Shopbox