Logo
Logo (Foto: Nvt)

Pacers actief tijdens komende editie Hardloopcursus Geuzenloop Zoetermeer van start

De speciale hardloopcursus in aanloop naar de 16e editie van de Geuzenloop Zoetermeer is andermaal succesvol. 30 lopers verdeeld over twee groepen zijn begonnen met trainingen voor de 21,1 km. van Zorg en Zekerheid en de 10 km. van 123ledspots.nl. Vanuit het clubhuis van de Road Runners Zoetermeer worden de trainingen verzorgd, waarbij er ook aandacht besteed wordtaan het verbeteren van de conditie, looptechniek, kleding, schoeisel en het voorkomen van blessures. De cursus wordt gegeven door Atletiekunie gecertificeerde trainers.

Dit jaar zijn er pacers actief tijdens het evenement. Pacers lopen vlak en gelijkmatig. Dat zorgt ervoor dat volgers van een bepaalde pacer de snelheid vaak goed vol kunnen houden. Een ander voordeelaan meelopen met een pacegroep is dat lopen in een groep heel motiverend werkt. Wil je weten welke tijden de pacers lopen, kijk dan op de website.

De Geuzenloop Zoetermeer wordt dit jaar gehouden op 30 september. Voor deze editie zijn maximaal 2.200 startnummers beschikbaar. Daarvan zijn er inmiddels ruim 850 verkocht.

De ½ mijl van Praxis Zoetermeer (één van de twee Geusjeslopen) is inmiddels vol.

Zie voor alle informatie en inschrijven: www.geuzendag.nl/geuzenloop. Voorinschrijving is mogelijk t/m 17 september.

Meer berichten