Logo streekbladzoetermeer.nl

Portrettengalerij bij Ateliers99a op 4 augustus

Tijdens de open dag bij Ateliers99a op 4 augustus, tonen de cursisten van Marja Milo de portretten uit de cursus Portretschilderen met olieverf. U bent welkom van 13 tot 17 uur. De open dag biedt tevens gelegenheid een kijkje te nemen in de ateliers van Debora Makkus en Joke Meijer.

Elke eerste zaterdag van de even maanden staan de deuren van de ateliers open voor publiek. Deze keer toont Marja Milo een portrettengalerij van werk van haar cursisten. Zij namen deel aan de cursus Portretschilderen met olieverf. Er is gewerkt naar levend model. Ook zijn er werkstukken te zien die tijdens de zomerlessen zijn geschilderd. Op 24 en 25 september vangen de portretlessen weer aan. U kunt op 4 augustus kennismaken met Marja. Zij kan u alles vertellen over deze cursussen.

De ateliers van Debora en Joke zijn deze dag ook open voor publiek. Er is uniek werk te zien maar ook te koop. Ook kunt u zich oriënteren op schilder- of tekentechnieken of inschrijven voor een workshop oliepastel of buitentekenen. Kom binnen op 4 augustus tussen 13 en 17 uur in de Dorpsstraat 99a, links achter lunchcafé De Zoetelaar. Kijk ook op www.ateliers99a.nl voor meer informatie over de kunstenaars en hun werk.

Meer berichten

Shopbox