Grootste stormbaan

Bijna vierhonderd meter klimmen, klauteren, kruipen en afzien. En dat zo snel mogelijk. Dat is de grootste stormbaan van Nederland. Dit uitdagende spektakel komt exclusief naar Zoetermeer. Wie bedwingt de baan en is zo snel mogelijk aan het einde van de baan.

Zoetermeer - Het parcours, om precies te zijn 380 meter lang, is opgebouwd met luchtkussens in allerlei vormen. De stormbaan is voor alle leeftijden (dus ook voor volwassenen), zolang je maar langer bent dan 1,35 meter. Kom van 14 tot en met 22 juli naar Gamecity Zoetermeer en ga de uitdaging aan en bedwing deze uitdagende stormbaan.

Op zaterdag 14 juli wordt de stormbaan om 11:30 feestelijk geopend door burgemeester Charlie Aptroot. Zal de burgemeester ook nog even over de stormbaan gaan? De baan komt, met dank aan Gamecity Zoetermeer, op de groenstrook langs de Oostweg in Oosterheem te staan.
Pret voor iedereen Er worden duizenden mensen verwacht die in deze week op de stormbaan af komen. Je kan er een wedstrijd van maken en kijken wie de baan het snelste aflegt. Per leeftijdscategorie is er een leuke prijs beschikbaar.

Tickets

De ticketverkoop gaat snel want veel mensen willen deze stormbaan weleens uitproberen. Zorg dat je er op tijd bij bent om teleurstellingen te voorkomen. Tickets bestel je eenvoudig online via www.gamecity.nl.

Via deze site kan je precies aangeven op welke dag en tijdstip je de stormbaan wilt betreden!

Meer berichten