Het wordt weer genieten van Zondag in 't Park. Foto: Richard Jetten
Het wordt weer genieten van Zondag in 't Park. Foto: Richard Jetten (Foto: )

Weer zomers genieten bij Zondag in 't Park

Zoetermeer - Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer tijd voor 'Zondag in 't Park'. De festivalzomer start op zondag 15 juli. Sta je een beetje stevig op je benen? Het belooft namelijk een zweverige dag te worden tijdens… 'Zweverig in 't Park'! De kids kunnen met de voetjes van de vloer in de zweefmolen. Moderne dansers Youri en Julia draaien en zweven voorbij en de bont uitgedoste Madame Roza zoekt mensen voor wie ze de Tarotkaarten kan leggen. Maar ook die-hard gelukszoekers komen aan hun trekken want er is een heuse Geluksklinique verrezen in 't Park.

Laat je vooral ook meevoeren door de muziek van 'The Lasses (15.30)', songs uit de Keltische en Amerikaanse tradities en prachtige originele liedjes. Om (17.30) is het tijd voor de rijke verscheidenheid van 'The Magic Mumble Jumble'. De invloeden uit jazz, pop, folk en indie en de kleurrijke instrumentatie creëren het geluid van een nieuw soort wereldmuziek. Op de 'Picnicstage' is Michel Ebben (14.30 en 16.30) te vinden. Elke show van Michel is uniek; intens en grappig, vol verhalen, soms een grap of een reactie op wat er in het moment gebeurt. Ook Stadsdichter Robbert Roos loopt rond en draagt zijn gedichten voor.

Je wordt met open armen ontvangen op 15, 22 en 29 juli en 5 en 12 augustus 2018 in het Nicolaaspark, achter Dorpsstraat 12. Het park is open van 13- 20 uur. 'Zondag in 't park' is gratis toegankelijk. Kijk voor het volledige programma op www.zondaginhetpark.nl. Like ZIHP ook op www.facebook.com/zoetermeerintpark.

Meer berichten