Turners overhandigen een hele berg speelgoed aan de Speelgoedbank
Turners overhandigen een hele berg speelgoed aan de Speelgoedbank (Foto: )

Turners houden benefiet voor Speelgoedbank

Zoetermeer - Traditiegetrouw sluiten veel lesgroepen van Pro Patria het seizoen af met een leuke activiteit voor trainers, ouders en sporters.

De topsportselectie turnen dames organiseerde dit jaar de 'Benefit Family Fun Games' en koppelde hieraan de steun aan een goed doel. Alle turnsters en ouders hebben een inzamelactie van speelgoed gehouden en dit gedoneerd aan de speelgoedbank van Stichting Mooi Welzijn in Zoetermeer.

De Speelgoedbank is een initiatief van deze stichting en bedoeld voor inwoners uit alle wijken van Zoetermeer en heeft tot doel om kinderen met een Zoetermeerpas de kans te geven maandelijks met ander speelgoed te spelen.

Op donderdagmiddag 5 juli kwamen de turnsters, trainers en ouders van Pro Patria na de training bij elkaar om het speelgoed aan te bieden aan de mensen van de Speelgoedbank. Vrijwilligers Ingrid, Teun, Ronald en Jonna van Mooi en Welzijn hebben bij de Noord Westerhal het speelgoed in ontvangst genomen. Die waren uiteraard enorm blij met deze donatie die zeer goed terecht komt.

Afgelopen weekend heeft de topsportselectie en hun ouders de sportieve strijd aanbinden met ludieke spelen voor het goud, zilver en brons van de 'Benefit Family Fun Games'

Meer berichten