Het countrykoor Language of the heart
Het countrykoor Language of the heart (Foto: Picasa)

Cowboyhoed op voor Sweetlake Sensation

Zoetermeer - Liefhebbers van countrymuziek kunnen zaterdag 14 juli hun hart ophalen. Dan wordt in de Dorpsstraat het Countryfestival Sweetlake Sensation gehouden.

Het is al weer drie jaar geleden dat Stichting Volume een groots Countryfestival organiseerde. Een festival was een groot succes. Daarna was het helaas twee jaar financieel niet mogelijk om dit festival te continueren

Dit jaar organiseert Volume echter weer Countryfestival Sweetlake Senstation. Van 10.30 uur tot 20.00 uur is er een zeer gevarieerd programma. Volume is trots de Zoetermeerse Countryband The Country Wings te hebben kunnen engageren, die in Nederland en Europa grote bekendheid geniet. Zangeres Shirley heeft ook een succesvolle solocarrière en behoort tot de top van Europa. Daarnaast zijn er optredens van The Johnny Vergers Band, Ted en Heleen en de zangers Hank Tessa en Marco Hemelrijk. Ook het Countrykoor van Stichting Volume 'Language of the Heart' is van de partij. Dit is immers het enige countrykoor van Nederland. U vindt het podium ter hoogte van Restaurant Class by Niente, Di Niente en Zulinani's IJssalon.

Informatie: volume@live.nl - 0654274544

Meer berichten