Seran en zijn team weten wel hoe je een feestje moet bouwen

Een bekend(e) gezicht én stem in Zoetermeer zijn die van Zoetermeerder én DJ Seran van Wijk. Zeven jaar heeft hij vette shows gedraaid als vaste DJ in discotheek Locomotion en als radio DJ bij onder andere Zoetermeer FM. Dat hij de eigenaar is van een evenementen- en entertainmentbureau weet niet iedereen.

Trots is Seran op zijn nieuwe pand op het bedrijventerrein naast de brandweerkazerne in Oosterheem. Met een gloednieuw kantoor, een demo-ruimte voor shows en extra opslagruimte voor al het professionele apparatuur. Wat ooit begon als een klein entertainmentbedrijf op een zolderkamer is uitgegroeid tot een toonaangevende partij binnen de entertainmentwereld. Zijn bedrijf Artistic Productions loopt namelijk top.

Seran en zijn team weten wel hoe je een feestje moet bouwen. DJ-shows, DJ's, muzikanten en entertainers worden bijna dagelijks geregeld voor bedrijfsevenementen, bruiloften en andere (muziek)evenementen. Zijn bedrijf heeft zelfs de Dutch Wedding Award 2016/2017 gewonnen omdat hij de beste bruiloft-DJ's verzorgt.

En Seran neemt heel af en toe op verzoek plaats achter de draaitafel. Want wie heeft er niet uren meegedanst op de vette beats tijdens de feesten in Loco? Hij was twee seizoenen Club TV Host bij TMF/MTV en op Curaçao heeft hij een jaar full time radio gemaakt bij het bekende radiostation DolfijnFM en draaide in Discotheek Bermuda. Gelukkig zien we hem binnenkort weer terug als DJ tijdens de Locomotion Reünie.

Demo-show

Alle ervaring en kennis van geslaagde feesten heeft Seran gebruikt om zijn bedrijf Artistic Productions op te zetten. Dus mocht je binnenkort gaan trouwen of een ander (bedrijfs)feest gaan organiseren? Maak eens een afspraak in de nieuwe demo-ruimte in Oosterheem waar Seran je alvast een voorproefje geeft van een vette show.

Dit artikel komt van indebuurt.nl/zoetermeer. Meer inspirerende verhalen over Zoetermeer lezen? Ga dan naar de site.

Meer berichten