Foto:

Zomerse avonden in Hartmantuin

Zoetermeer - Op 13, en 20 juli kun je in de Hartmantuin genieten van een tijdreis door het bekende tuinmeubilair van Hartman. Neem plaats en geniet van het design en van het zonnetje. Maar niet alleen dat: het museum zorgt voor passende live muziek en hapjes en drankjes.

Op 13 en 20 juli treden de Crimson Kings op. Deze band maakt muziek die sterk beïnvloed is door de amerikaanse folksongs, countrymusic en Bluegrass. Deze internationale band (UK, IRELAND en NL) maakt muziek die zich het best laat omschrijven als een muzikale roadtrip. Met invloeden van mensen als Woody Guthrie, Bob Dylon, johnny Cash, Paul Simon tot aan de hedendaagse songwriter zoals Eels en Bonnie Prince Billy. Van 'wegdroom' songs vol melancholie, tot opzwepende bluegrass. Dat belooft in ieder geval een hoop nostalgie, meetikkende voetjes en swingende smiling faces!

Meld je snel aan via: info@stadsmuseumzoetermeer. Per avond zijn er 40 plaatsen beschikbaar. Toegang tot de tuin en de muzikale optredens zijn gratis. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Vanaf 18.45 uur ben je welkom. De Hartmantuin sluit om 22.00 uur.

Stadsmuseum Zoetermeer, 079-3164735, info@stadsmuseumzoetermeer.nl
Dorpsstraat 7, 2712 AB Zoetermeer, www.stadsmuseumzoetermeer.nl, twitter.com/StadsmuseumZoet, Facebook.com/stadsmuseumzoetermeer

Meer berichten