training kabouters FC Zoetermeer
training kabouters FC Zoetermeer (Foto: Chequita Kasimbeg)

7 juli Open Dag FC Zoetermeer

Zaterdag 7 juli wordt bij voetbalclub FC Zoetermeer van 9.00-12.00 een Open Dag gehouden voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 1/2 - 12 jaar.

Op deze dag worden extra trainingen gegeven waar geheel vrijblijvend aan kan worden meegedaan. Op deze Open Dag kunnen, naast het volgen van een training, alle vragen over het voetballen bij FC Zoetermeer worden beantwoord.

Bij FC Zoetermeer worden naast het voetbal ook allerlei andere activiteiten voor de jeugd georganiseerd zoals het tentenkamp, de strijd om de penaltybokaal en het Sinterklaasfeest.

Mede hierdoor is FC Zoetermeer een gezellige club waar kinderen wekelijks met veel plezier voetballen. Naast veel plezier tijdens het voetballen leveren de teams ook goede prestaties. Zo zijn bijvoorbeeld de jongens onder 13 (JO13) afgelopen seizoen gepromoveerd naar de 3e divisie en zijn ook de meisjes onder 13 (MO13) kampioen geworden. Bij FC Zoetermeer is ook steeds meer focus op het meisjesvoetbal. Dus ook meisjes zijn van harte uitgenodigd om aan de Open Dag deel te nemen.

Dus: meld je aan via het webformulier op de FC Zoetermeer site en kom op zaterdag 7 juli naar ons terrein aan de Scheglaan 11 (vlakbij Dekker Sport).
Meer informatie is te verkrijgen via: opendag@fczoetermeer.nl

Meer berichten