Steffen Morrison & Big Boy Caprice geven een voorproefje. Foto: Mieke vd Raaij
Steffen Morrison & Big Boy Caprice geven een voorproefje. Foto: Mieke vd Raaij (Foto: )

De voorverkoop in het Stadstheater is begonnen

Zoetermeer - Er valt het komend jaar weer veel te beleven in het Stadstheater. Afgelopen week presenteerden Stadstheater-directeur Tineke Maas en haar marketing-team het programma van het nieuwe seizoen. Cabaretier Patrick Nederkoorn was als spreekstalmeester gevraagd voor een avond over het seizoen dat nog moet komen.

Een avond was haast te kort om alles onder de aandacht te brengen. Dat werd al snel duidelijk. Het Stadstheaterteam viel van het ene pareltje in het andere want volgens Tineke en haar team is er heel veel de moeite waard.

De presentatie van het seizoen werd zoals elk jaar gelardeerd met optredens die alvast een voorproefje geven. En dat waren niet de minste. Onder andere danseres Lonneke van Leth, Ed Struijlaart, Lakshmi en Steffen Morrison & Big Boy Caprice gaven een voorproefje van wat zij in het nieuwe seizoen gaan doen in het theater.

Mooie voorstellingen te over. Grote verandering is volgens Tineke Maas dat het Stadstheater dit jaar niet sluit in de zomer. "En dat is wel nieuw in theaterland", zegt zij. "Als eind juni de gewone programmering klaar is gaan wij samen met de ondernemers van het Cadenzaplein zorgen voor rumoer buiten met veel live muziek. Het wordt zeker geen stille zomer."

Op www.stadstheater.nl vindt u het programma van volgend jaar. Hier kunt u ook kaarten reserveren voor uw favoriete voorstellingen.

Meer berichten