Corné van Waay houdt grote opruiming vanwege een grootse verbouwing. Foto: Ron Jenner
Corné van Waay houdt grote opruiming vanwege een grootse verbouwing. Foto: Ron Jenner

Van Waay ruimt op voor grootse verbouwing

Benthuizen - Van Waay Interieurs start eerste week juni met een grote verbouwing van de eerste etage in hun pand aan de rand van Zoetermeer. Nadat de begane grond in de afgelopen twee jaar is opgeknapt, zal nu de eerste verdieping worden aangepakt.

Niet alleen de vloeren en het plafond worden vernieuwd. Er wordt ook nieuwe, besparende ledverlichting geplaatst. De huidige merken; Artifort, Arco, Auping, Castelijn, Gelderland, Designonstock, Bert Plantagie & Pastoe zullen terugkomen, met nieuwe moderne collecties; Pode en Muuto. Dit allemaal om u als klant nog meer te kunnen inspireren bij het zoeken naar de mooiste meubels.

Voordat de verbouwing in juni van start kan gaan, moet de etage helemaal leeg zijn. Daarom staat de maand mei in het teken van opruiming. Meer dan 500 producten van topmerken als Design on Stock, Bert Plantagie, Gelderland, Artifort, Auping en Hülsta gaan over de toonbank voor bedragen die tot 60% lager liggen dan de originele prijs. Wees er snel bij, want de mooiste meubelcollecties gaan voor aantrekkelijke prijzen de deur uit.

Op www.vanwaayinterieurs.com vindt u meer informatie over de opruimingsactie. Of kom langs in de winkel voor de mooiste aanbiedingen en te kijken of er iets van uw gading bij zit.

Van Waay interieurs is gevestigd aan Verbreepark 27, 2731 BR Benthuizen.

Meer berichten