In balans

Zoetermeer - Zodra je kinderen krijgt, gaat automatisch veel aandacht naar de kinderen. Jij geeft ze alle aandacht, maar ook je omgeving vraagt regelmatig hoe het met je kinderen gaat. Daarom vragen wij nu eens: "Hoe gaat het met jou?", want naast vader of moeder ben je vaak ook partner, werknemer, vriend/vriendin, maar vooral jezelf!

Op vrijdagochtend 18 mei kunnen ouders met elkaar in gesprek tijdens een bijeenkomst van Opvoeden Samen Aanpakken (OSA) over hoe zij hun aandacht verdelen tussen de verschillende rollen die zij vervullen en hoe zij tijd en aandacht voor zichzelf inplannen. De bijeenkomst wordt gehouden in de huiskamer van Het Forum. Een getrainde gespreksleider van OSA leidt het gesprek.

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 09.30 uur staat de koffie en thee klaar in de huiskamer van Het Forum, Stadhuisplein 1. Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen het Forum, het Meerpunt en Piëzo.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Moerman, projectleider Opvoeden Samen Aanpakken, wendy@stichtingpiezo.nl, 06-80055583.

Meer berichten