Gezelligheid bij Eten bij de buren.
Gezelligheid bij Eten bij de buren.

Al 10 jaar 'Eten bij de buren' in Noordhove

Zoetermeer - Het is al weer tien jaar geleden, dat het eerste driegangendiner werd geserveerd voor senioren, overwegend 80-plussers, allen wonend in Noordhove. Om de veertien dagen op zondag komt men aangewandeld naar de Scharounlijn; de tafels zijn keurig en feestelijk gedekt. Er wordt vers gekookt in de ruime, goed geoutilleerde keuken van het Centraal Wonen Project. Het is telkens een aangename zondag met gezellige sociale contacten. Want dat is het waar de vrijwilligers het voor doen. Een stukje eenzaamheid voorkomen, het doorbreken van een eventuele saaie zondag. Altijd blije gezichten bij vertrek.

Een driegangendiner kost 6,50 euro en incl een wijntje en de koffie. In verband met overlijden en verhuizing van een paar deelnemers is er weer plaats voor een stuk of vijf senioren uit de wijk Noordhove.

Eind van de maand mei is dit tienjarig bestaan reden voor een klein feestje; deelnemers zullen daarvoor worden uitgenodigd. Onderstaand treft u twee telefoonnummers aan om u op te geven voor de tweewekelijkse maaltijd. De oprichtsters van ''Eten bij de buren", Babs van Toorenenburg en Yvonne Alexander, zijn de bedenksters en kooksters van het eerste uur, bijgestaan door Rob Groeneveld. Sinds dit jaar is het kookteam uitgebreid met Monique van Soest, incidenteel geholpen door Annelies , Lianne en Miranda. Babs van Toorenburg, tel.3316755, Yvonne Alexander , tel. 06-10838883

Meer berichten