Bijzonder theater tijdens Zoete herinneringen. Foto: Fred Roland
Bijzonder theater tijdens Zoete herinneringen. Foto: Fred Roland

Theater op aparte locaties met Zoete Herinneringen

Zoetermeer - De theaterparade Zoete Herinneringen groeit dit jaar van zes naar acht locaties. Op zondag 13 mei zijn in zowel de wijk Buytenwegh als in Rokkeveen gratis voorstellingen te zien.

Bij Zoete Herinneringen maken theatermakers korte voorstellingen op bijzondere locaties in Zoetermeer. De bezoekers kunnen per bus vanaf het CKC of zelf op de fiets alle locaties bezoeken. Elke plek vormt het decor voor een theatervoorstelling. Dans, zang, drama en poëzie wisselen elkaar af. De bezoeker zal na Zoete herinneringen nooit meer op dezelfde manier naar deze plek in Zoetermeer kijken.

In het verleden werden onder meer voorstellingen gemaakt in de watertoren, op de bodem van het Keerpunt. Dit jaar breidt de parade uit. Op de Saint-Saënsrode in de wijk Buytenwegh en op het Plein van de Verenigde Naties in de wijk Rokkeveen worden twee extra gratis voorstellingen gegeven. Hier kan iedere Zoetermeerder kennis maken met Zoete herinneringen. Van 13.00 tot 17.00 uur wordt ieder half en heel uur een voorstelling van tien minuten gegeven. Wie iets echt bijzonders mee wil maken op Moederdag, stapt op de fiets of gaat met de bus mee. Een rondreis langs acht bijzondere plekken. Tickets en info www.zoeteherinneringen.nl.

Meer berichten