Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer won een prijs in de categorie 'Vriendelijkste binnendienst'.
Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer won een prijs in de categorie 'Vriendelijkste binnendienst'. (Foto: Ron Jenner)

Burgemeester Aptroot reikt 'verhuisprijs' uit

Burgemeester Aptroot van de gemeente Zoetermeer heeft tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers de prijs uitgereikt voor Mondials ‘Beste Verhuisbedrijf van het jaar’. Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer won deze prijs in 2016 en was zodoende dit jaar de gastheer van de jaarvergadering. De bijeenkomst vond plaats in het prachtige auditorium op de 10e etage van het Bouwhuis in Zoetermeer.

ZOETERMEER - Mondial Movers is een verhuisorganisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. Tijdens de jaarvergadering worden er traditiegetrouw prijzen uitgereikt in diverse categorieën. Mondial Verhuisbedrijf Henneken behaalde zelf dit jaar de tweede prijs in de categorie ‘Vriendelijkste binnendienst’. “Verhuizen is voor de meeste klanten een stressvolle periode. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers daarom zelf rustig blijven, goed naar de klant luisteren en zich flexibel opstellen. Vriendelijkheid zit bij ons in de genen”, vertelt directeur Lauwrens de Jong.

Aan het eind van de vergadering werd de winnaar in de categorie ‘Beste Verhuisbedrijf van het jaar’ bekendgemaakt door burgemeester Aptroot. Mondial Centrum Verhuizingen uit Maastricht mocht dit jaar de award in ontvangst nemen. Na afloop van het officiële gedeelte was het voor alle Mondial Verhuisbedrijven tijd voor een ontspannen middag op boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude, waar onder meer kaas maken, stronkengolf en een roei puzzeltocht op het programma stonden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden