Foto: Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie steunt eenzame mensen

Stichting De Verhuisfamilie heeft met dank aan Scholte Verhuis Groep Euromovers twee dames uit Zoetermeer geholpen die noodgedwongen moesten verhuizen. Vanwege hun gezondheid konden ze niet in de oude woning blijven.

ZOETERMEER - De twee vrouwen hadden graag op hun oude stek willen blijven, maar konden vanwege toenemende lichamelijke gezondheidsklachten niet anders dan verhuizen naar een aangepaste seniorenwoning.

Stichting De Verhuisfamilie ondersteunt mensen die noodgedwongen moeten verhuizen, maar daar niet de middelen en het netwerk voor hebben. Een aanvraag voor een verhuizing kan ingediend worden door een hulpverlener, waarna de stichting op zoek gaat naar een Erkende Verhuizer die belangeloos mee wil werken. In dit geval werd de Scholte Verhuis Groep Euromovers benaderd. Zij wilde graag een steentje bijdragen. “Het is fijn om te merken dat we deze mensen zo hebben kunnen helpen”, vertelt Eddy Zegwaard van het verhuisbedrijf uit Zoetermeer. “We zijn al jaren bezig met duurzaam ondernemen waarbij aandacht voor de omgeving (mens en milieu) centraal staat. Deze verhuizing past dus prima bij ons als bedrijf. We wensen de dames veel woonplezier in hun nieuwe woning.”

Meer informatie over stichting De Verhuisfamilie is te vinden op www.verhuisfamilie.nl of verkrijgbaar via contact@mondial-movers.nl of 088 99 66 770.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden