Foto: The Dutch Dragons

Koningsspelen bij The Dutch Dragons

Vrijdag 20 april vinden door heel het land de Koningsspelen plaats. Leerlingen van de groepen 1 tot en met 8, vieren op sportieve wijze de verjaardag van de Koning. Dit jaar is voor een grote groep leerlingen uit groep 7 en 8 in Zoetermeer, op een andere plek dan school, namelijk bij Drakenbootvereniging The Dutch Dragons in Zoetermeer

De leerlingen krijgen een clinic, waarbij zij kennis maken met het drakenboot varen en uiteraard eindigen met een wedstrijdje, want welke boot is het snelste

In de middag is het de beurt aan het Voortgezet Onderwijs. Een aantal scholen uit Zoetermeer, maar ook buiten Zoetermeer zullen om 16..00h echt de strijd met elkaar aan gaan tijdens een heuze drakenbootwedstrijd met verschillende heats.

Komt u ook al deze leerlingen aanmoedigen? Het kan van 9.00 - 18.00h aan het Lange Land 6 bij Drakenbootvereniging The Dutch Dragons.

?Zaterdag 21 april vindl de jaarlijke internationale wedstrijd van The Dutch Dragons plaats met teams uit binnen en buitenland van 10.00 - 16.00h aan het Lange Land 6.
?

Meer berichten