DEZo Energiecafe over Palenstein aardgasvrij

Op maandag 16 april is er weer een DEZo Energiecafé. Vanaf 19:30 zijn de deuren van restaurant Happy Moose aan het Langeland 20 weer open.

De gemeente Zoetermeer, de woningcorporaties en Stedin hebben in maart 2017 een “Green Deal” gesloten met het Rijk. Dit betekent dat de partijen hun krachten bundelen om de mogelijkheden te onderzoeken om van Palenstein een aardgasvrije wijk te maken. De ervaringen in Palenstein zullen worden benut om op termijn alle wijken van Zoetermeer aardgasvrij te maken.

Tijdens deze avond krijgen bezoekers het hoe en waarom van deze energietransitie te horen. De presentaties geven aan welke resultaten er tot nu toe bereikt zijn. Bezoekers krijgen ook een beeld wat het op termijn voor henzelf gaat betekenen. Bezoekers kunnen aan het eind van de avond aangeven of ze op de hoogte gehouden willen worden van deze ontwikkelingen en hoe ze ook mee kunnen denken met het aardgasvrij maken van Zoetermeer.

Er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen aan de vertegenwoordigers van Stedin en de Gemeente Zoetermeer.

Aanmelden is gewenst (niet verplicht) en kan via onze website; http://dezo.eu/events/dezo-energiecafe-palenstein-aardgasvrij/

Dit is het laatste DEZo Energiecafé voor de zomer. In oktober beginnen we weer met een nieuwe reeks.

Meer berichten