Welke zonnepanelen zijn het meest geschikt voor mij?

Zonnepanelen, de een na de andere advertentie, vliegt aan ons voorbij. En het zijn niet alleen de gespecialiseerde bedrijven meer die nu op de markt actief zijn.

Ikea, diverse energieleveranciers, bouwmarkten en natuurlijk online te bestellen via internet. Via Vereniging Eigen Huis, Consumentenbond en anderen zijn er regelmatig collectieve inkoopacties. En dan zijn daar nog de energiecoöperaties en bedrijven zoals bijv. Powerpeers die het mogelijk maken om je eigen zonnepanelen op een ander dak te plaatsen. In hoeverre zijn deze aanbieders vergelijkbaar en welke aanbieding is voor jou het meest interessant?

Daarnaast zijn de laatste jaren enkele variaties ontstaan op het gebied van het uiterlijk en de toepasbaarheid van zonnepanelen. Glas-glas panelen, gevelpanelen en dakpannen zijn enkele voorbeelden waar we op in zullen gaan. PVT panelen waarmee je zowel elektriciteit als warmte mee kunt opwekken is een andere recente ontwikkeling. Welke overwegingen kun je maken om te kiezen voor de een of de andere techniek?

Aanmelding voor de avond (niet verplicht)

Aanmelding kan via de website http://dezo.eu/events/dezo-energiecafe-traject-naar-zonnepanelen-19-maart-2018/. Daar is tevens meer algemene informatie over de Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer te vinden.

Meer berichten