Foto: Nico Mos

DSO heeft nieuwe trainer

Aan het eind van dit seizoen nemen DSO en hoofdtrainer Faizel Soekhai, na 3 jaar, afscheid van elkaar. Zijn opvolger is Oscar Biesheuvel (48) . De Schiedammer is vooral werkzaam geweest in de Rotterdamse regio en trainde o.m. Excelsior'20, Alexandria '66, CVV de Zwervers en Nieuwerkerk. Een kennismaking.

Zoetermeer– – ,,Na enkele jaren gewerkt te hebben met als doelstelling het in stand houden van eerdere prestaties lijkt het me leuk om bij mijn nieuwe club weer echt te bouwen, zoals ik met veel plezier de daaraan voorafgaande jaren heb gedaan. Veel clubs roepen dat ze bouwen tot iets beters, maar niet bij alle clubs is dat reëel. Bij DSO voel ik wel dat de voorwaarden aanwezig zijn, een omvangrijke en betrokken club, een prachtige accommodatie, een geweldige jeugdopleiding en een technische commissie met ambitieuze en reële doelen", antwoordt Oscar op de vraag wat hem trekt als trainer bij DSO.

De nieuwe trainer kent de Haagse voetbalregio nog niet maar staat te popelen om kennis te maken met deze nieuwe voetbalomgeving.

Oscar speelde zelf op zondag 1e klas niveau en gaf al (jeugd)training op 21 jarige leeftijd. ,,Ik ben totaal niet uitgekeken op de Rotterdamse regio helemaal niet zelfs. Wel vind ik het een extra pre om de Haagse regio beter te leren kennen. Maar vooral was ik op zoek naar een mooie club met visie en ambitie. DSO is zo'n club. We willen inderdaad het niveau van het eerste en tweede elftal meer in lijn brengen met de jeugdopleiding en met de omvang en organisatie van de club. Daarvoor is een promotie het doel, maar wel met een tijdspad van twee à drie jaar. Ik heb inmiddels als hoofdtrainer bij vijf zeer uiteenlopende en mooie clubs getraind", aldus de nieuwe trainer.

Meer berichten