Max van der Sluys doet onderzoek naar de beleving bij de Dutch Innovation Factory. Foto: PR
Max van der Sluys doet onderzoek naar de beleving bij de Dutch Innovation Factory. Foto: PR

De gezichten van Dutch Innovation Factory

Wat gebeurt er eigenlijk in dat grote gele gebouw aan de Bleiswijkseweg? In het pand zitten studenten en bedrijven naast elkaar. Je leest alles over de gezichten van de Dutch Innovation Factory in deze twee wekelijkse rubriek over de Factory.

Zoetermeer - "Ik ben geen IT-er", aldus Max van der Sluys, vierdejaars student Facility management aan de Haagse Hogeschool. Met zijn onderzoek studeert hij eind juni af en geeft hij inzicht en advies over de gastvrijheid van de Dutch Innovation Factory.

"Als je langs het pand rijdt, heb je geen flauw idee wat er gebeurt", zegt Max. Hij constateert dat niet alleen zelf maar is uit zijn onderzoek naar voren gekomen. Max onderzoekt voor zijn eindscriptie namelijk wat de beleving van bezoekers is bij een bezoek aan de Dutch Innovation Factory. Hij ontwikkelt een gastvrijheidsplan met behulp van een klantreis. Hieruit volgt een beleidskader waar de Dutch Innovation Factory mee aan de slag kan. Zijn doel is om een bijdrage te leveren aan de beleving in en om het pand.

Naast zijn afstudeerstage bij de Dutch Innovation Factory, werkt Max bij de klantenservice van Pathé bioscopen.

Wilt u ook de gastvrijheid van de Dutch Innovation Factory ervaren? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie of lunch in het Innovatie Café en ervaar het leven in dit bijzondere pand.

Meer berichten