Foto: Clubfund

Sportclubs starten spaaractie met supermarkt PLUS Verheul

Op 10 maart a.s. gaat de ClubFund spaaractie van start bij PLUS Verheul in Benthuizen. Er kunnen gratis fanartikelen met foto’s gespaard worden van de spelers van drie sportclubs: voetbalclub BSC’68, sportvereniging NAS en tennisvereniging BTC. De actie loopt van 10 maart tot en met 20 mei. Op vrijdag 9 maart om 19.00 uur trappen de promotiespelers samen met familieleden en het bestuur de actie af bij PLUS Verheul aan het Prins Willem Alexanderplein 7 in Benthuizen.

Van zo’n 600 kinderen (met name uit Zoetermeer en Benthuizen) is een unieke spelersfoto gemaakt. Iedere speler krijgt een eigen online fanshop waarin artikelen met eigen foto verkrijgbaar zijn. Bij de PLUS in Benthuizen kun je sparen voor de gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een zegel.

Daarnaast ontvangen de clubs van iedere zegel 5 cent voor de clubkas. De beste spaarder wint ook nog eens een minuut gratis winkelen. Sparen kan tot en met 13 mei. Tot 20 mei kunnen de zegels ingeleverd worden.

Kick-off spaaractie

Op vrijdagavond 9 maart is de officiële kick-off van de spaaractie bij PLUS Verheul. Iedere club wordt vertegenwoordigd door de promotiespelers, samen met familieleden en het bestuur. De clubs ontvangen dan hun promotiepakket met daarin de persoonlijke ClubFund folders met de foto’s van de spelers.

Adriaan Verheul: “Zo’n gave actie vraagt om extra aandacht en daarom willen we samen met de clubs deze spaaractie groots aftrappen. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de samenleving; samen sporten en samen eten is samen sparen voor de club.”

Nieuwe manier van sparen

ClubFund is de nieuwe manier van sparen voor, met en van sportverenigingen bij de lokale supermarkt. Clublogo’s en spelersfoto’s worden échte fanartikelen van de club: een mok, poster, broodtrommel, placemat en nog veel meer. Iedere speler, ouder, opa of oma kan ze gratis sparen. En omdat je hiermee ook nog eens de clubkas flink ondersteunt maakt het natuurlijk helemaal af.

Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop met artikelen met alleen het clublogo: www.clubfund.nl/bsc68, www.clubfund.nl/nas, www.clubfund.nl/btc.

Meer berichten