21 modellen voor de modeshow komen bijeen.
21 modellen voor de modeshow komen bijeen.

Internationale Vrouwendag

Zoetermeer - Het is bijna zover. Op 8 maart Internationale Vrouwendag is er een groot festijn voor vrouwen van Zoetermeer georganiseerd door zes vrouwen en vrijwilligers van Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag in Zoetermeer in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur Promotie Zoetermeer , Fonds 1818 en Bloemsierkunst Flora Projekt. De opening wordt verricht door Wethouder Margreet van Driel. Daarna zijn er optredens met Anne Bakker en Emma Penningnieuwland , Harpistes van het CKC, Zangeres Tyra Wierts, Modeshow door Kledingbank MEVE, Can Cangorls Zoetermeermet een demo en workshop, Mama's aan de Poortinteractief kleinkunst DJ Sweetie. Latin Deejay en als hoofdact SugarLIps Desire, Nicky en Sandra, bekend van zingen en entertainent. Workshops en vele kraampjes met informatie. Internationale hapjes.

Modeshow

Zaterdag kwamen de modellen voor de modeshow op 8 maart Internationale Vrouwendag bij elkaar om de Kleding van Kledingbank MEVE uit te zoeken en aan te passen.Met veel plezier en enthousiasme werd de kleding uitgezocht. De meest bijzondere combinaties werden er gemaakt met bijpassende accessoires. Het lopen werd geoefend op de rode loper. De sfeer was goed. Albert Heijn Meerzicht zorgde voor een goede lunch met heerlijke drankjes.

Informatie

Alle vrouwen zijn welkom in het Stedelijk College aan het Van Doornenplantsoen van 19.00 uur tot 23.00 uur. Toegang 5 euro en 2.50 euro met Zoetermeer pas inclusief een consumptie. Voor meer informatie: www.vrouwendagzoetermeer.nl en https://www.facebook.com/internationalevrouwendag.zoetermeer

Meer berichten