Stadshart geeft cadeau aan Valentijnsbaby

Zoetermeer - Om de liefde te vieren, heeft winkelcentrum Stadshart Zoetermeer een bijzondere Valentijnsdagactie bedacht. Elke Zoetermeerse baby die exact 9 maanden na Valentijnsdag, dus op 14 november 2018, wordt geboren, mag een feestelijke mand vól handige en leuke producten in ontvangst nemen. Het Stadshart wil op deze manier laten zien dat het zijn klanten én de liefde een warm hart toedraagt.

Stadshart Zoetermeer heeft veel jonge gezinnen als klant, en begrijpt dan ook als geen ander dat er voor ouders die een kleine verwachten een hoop komt kijken. Als het de eerste telg is, moeten er wiegjes, autostoeltjes, kinderwagens en nog veel meer worden aangeschaft en wordt er een flinke aanslag op de portemonnee gedaan. Maar ook als het niet het eerste kind betreft moet er veel geregeld worden. Bovendien willen ouders vooral lekker genieten van die roze wolk waarop ze zitten. Een pakket met handige én leuke producten voor zowel de baby zelf, als voor de ouders is dan een welkome verrassing. In het pakket zitten producten van de verschillende en bijzondere winkels in het Stadshart en kortingsbonnen die ingewisseld kunnen worden bij diverse adressen in het winkelcentrum. Bovendien wordt onder alle ouders een romantisch dinertje op Valentijnsdag 2019 verloot. Junior is dan drie maanden oud dus de ouders zullen snakken naar een avondje samen.

Nynke Wiersma, Marketing Manager van Stadshart Zoetermeer: "Valentijnsdag is traditioneel de dag dat er cadeautjes worden gegeven aan mensen die je lief hebt. Wij zijn gek op onze klanten, ook de toekomstige, vandaar deze actie. Dat we hiermee wellicht bijdragen aan wel héél gezellige Valentijnsdag voor sommige Zoetermeerders zien we als mooi meegenomen!"

Ouders van baby's die op 14 november 2018 in Zoetermeer worden geboren kunnen tegen die tijd een mail sturen aan info@stadshart.nl. Er dient een geboortebewijs getoond te worden.

Meer berichten