Doorntival 15e editie op het Stedelijk College!

Ieder jaar is het Doorntival weer een groot spektakel op het Stedelijk College waar veel leerlingen van de school aan meedoen.

Dit jaar is het Doorntival woensdagavond 21 februari en donderdagavond 22 februari en het thema is: RISING STAR!

Leerlingen hebben afgelopen oktober auditie gedaan voor zang, dans, modeshow lopen, presentatie, instrument spelen, techniek, decor, fotografie of make- up. Sinds die tijd wordt er iedere dinsdagmiddag druk gerepeteerd onder leiding van docenten.

Ieder jaar probeert het Stedelijk College het voorgaande jaar te overtreffen, bijvoorbeeld door een nieuw thema te bedenken en de aankleding te verbeteren. Er is nu na de show een gezamenlijke afsluiting voor iedereen die een toegangskaartje heeft, onder het genot van gratis hapjes en een drankje. De hapjes worden verzorgd door leerlingen van de afdeling Zorg en Welzijn, uiteraard onder begeleiding van de docent.

Komende week wordt er ook ’s avonds en op het podium geoefend. Hierdoor wordt het heel echt voor de leerlingen en krijgen ze nog meer zin om een goede show neer te zetten. Het blijft mooi om te zien hoe de leerlingen stralen op het podium.

De docenten gaan ervan uit dat het weer twee geslaagde avonden gaan worden en dat de leerlingen een fantastische herinnering erbij krijgen.

Kaartjes worden op school (van Doornenplantsoen 1, Zoetermeer) verkocht en kosten €3,50.

Meer berichten