Ed Struijlaart geeft intiem huiskamerconcert in het Stadstheater waarbij u hem ook van alles kunt vragen.
Ed Struijlaart geeft intiem huiskamerconcert in het Stadstheater waarbij u hem ook van alles kunt vragen.

Intiem huiskamerconcert

Zoetermeer - Toen Ed Struijlaart op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij 2 dingen zeker: 1. Ik wil ook zo'n baard en 2. ik wil ook zo'n gitaar. In 2010 zegt Ed zijn baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn dromen na te jagen: volledig leven van en voor de muziek.

Op zaterdag 17 maart is hij in een intieme huiskamersetting te bewonderen in het Stadstheater Zoetermeer. Onder het genot van een eerste drankje, aangeboden door theatercafé STAGE, is het intens genieten van Ed en zijn muziek. De eerste vijf kwartier wordt u meegenomen door akoestische tonen en swingende songs. Daarna is er tijd om Ed alles te vragen wat u aan het hart ligt.

Ed Struijlaart heeft onderhand twee albums uitgebracht. Zijn eerste album 'Head, Heart and Hands' zorgde voor een 3FM award nominatie en een tournee met BLØF. Het tweede album 'Closer Than Skin' bevat samenwerkingen met o.a. Peter Slager (BLØF), Christon Kloosterboer (Rigby) en Carey Willetts. Het is een persoonlijke plaat over onder andere een zware periode in een relatie en de liefde die overwint. Wie hem het goed wilt leren kennen, kan het best naar zijn liedjes luisteren. Het optreden is 17 maart om 16.00 uur. Prijs is €12,50 | www.stadtheater.nl

Meer berichten