Het Zoetermeers Mannenkoor nodigt mannen uit om met ze mee te zingen.
Het Zoetermeers Mannenkoor nodigt mannen uit om met ze mee te zingen.

Zingen en snert eten

Zoetermeer - Het Zoetermeers Mannenkoor organiseert op zaterdag 10 februari 2018 een open repetitiemiddag in de Oude Kerk, Dorpsstraat 59 te Zoetermeer.

Belangstellende mannen van alle leeftijden worden hierbij uitgenodigd om vanaf 13.00 uur samen met de leden van het Zoetermeers Mannenkoor het lied "Memory" uit de musical CATS in te studeren. Om 12.30 uur staat de koffie klaar. Na het nuttigen van een kop snert en weer even repeteren, wordt aansluitend het inmiddels bekende snertconcert gehouden, waarbij alle deelnemers het ingestudeerde lied mee mogen zingen. Dit vrije inloopconcert begint om 15.00 uur en duurt tot 15.30 uur.

Kom op mannen en neem meteen uw buurman of kennis mee. Zingen is emotie! Zingen bevordert ook vriendschap en het is wetenschappelijk bewezen, dat zingen hartstikke gezond is. Het Zoetermeers Mannenkoor is een algemeen koor met een zeer uitgebreid repertoire.

Wilt u meer weten over het koor om te weten of het iets voor u is, neem dan een kijkje op de website. Info: www.zoetermeersmannenkoor.nl

Meer berichten