Logo streekbladzoetermeer.nl


Thalia brengt een hilarische eenakter van Youp van 't Hek op de planken. Foto: PR
Thalia brengt een hilarische eenakter van Youp van 't Hek op de planken. Foto: PR

Eenakter Youp van 't Hek door Thalia

Zoetermeer - Voor het eerst in de geschiedenis van Thalia waagt de vereniging zich aan het opvoeren van een hilarische eenakter. Dit zal gaan plaatsvinden op zondagmiddag 14 januari a.s. omstreeks 16.30 uur tijdens het Open podium in het STAGE kitchen & café, onderdeel van het Stadstheater.

Thalia heeft gekozen voor een kort toneelstuk van een half uur geschreven door Youp van 't Hek met de titel "Mijn man". Hierin laat Youp zien dat volgens hem bij veel vrouwen van boven de vijftig een heel ander beeld ontstaat over hun man en hun huwelijk. Youp zou Youp niet zijn, als hij het publiek op de van hem bekende wijze laat kennis maken met dit vooral voor mannen schokkende beeld. Wie het taalgebruik van Youp kent zal begrijpen dat dit stuk minder geschikt is voor jonge kinderen.

De deuren van het Open Podium gaan op 14 januari om 15.00 uur open. Thalia begint om 16.30 uur met het opvoeren van de eenakter. Het Open Podium is in STAGE kitchen & café, het voormalige theatercafé van het Stadstheater. De toegang is gratis. Iedereen is welkom om deze bijzondere maar ook hilarische eenakter te komen bekijken.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox