Logo streekbladzoetermeer.nl


Het koor Cantate Deo.
Het koor Cantate Deo.

Cantate Deo viert 60e verjaardag met concert

Zoetermeer - De Christelijke Zang-en Oratoriumvereniging "Cantate Deo" uit Zoetermeer mag zich verheugen op een feestje. Zestig jaar geleden werd in maart 1958 de eerste koorrepetitie gehouden. Zestig jaar later is die kwaliteit nog steeds heel belangrijk. Zo wordt regelmatig stemvorming gegeven als vast onderdeel van de repetities.

Om het jubileumjaar "Zestig jaar Cantate Deo" muzikaal luister bij te zetten zal door het koor een tweetal jubileumuitvoeringen worden gegeven. Zo wordt op zaterdag 20 januari 2018 in de Oude kerk (Dorpsstraat 59) onder de titel "Hedendaagse Nederlandse Componisten" de "Jona Cantate" uitgevoerd die door Marco Kalkman is gecomponeerd. Dit is een zeer indringend en prachtig klinkend muziekstuk die wij u van harte willen aanbevelen. Daarnaast wordt door het koor het Magnificat van Hendrik Andriessen en het Pater Noster van Albert de Klerk uitgevoerd. Aanvang concert 2015. uur. Tijdens deze avond wordt muzikale medewerking verleend door de sopraan Ien Bouwmans, de organist Ronald de Jong alsmede een muziekensemble.

Kaarten voor dit concert zijn á raison 10 euro per stuk (inclusief programmablad) te koop bij één van de leden, tel. 079-3314528 of te bestellen via info@covcantatedeo.nl . Er is geen 65+ of CJP-korting.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox