Logo streekbladzoetermeer.nl


Sportief, uitdagend en gezellig
Sportief, uitdagend en gezellig (Foto: CC PWA)

Schrijf je starters team in voor de Olympische Starters Curling competitie

CurlingClub PWA organiseert Olympische recreanten competitie

De laatste weken is aan curling veel aandacht in de media besteed door de mooie prestaties van het Nederlandse herenteam. Dit heeft bij velen de nieuwsgierigheid op gewekt om deze sport nu zelf eens te beleven. En dat kan! CurlingClub PWA organiseert op de enige echte curlingbaan van Nederland in de SilverDome in Zoetermeer een Olympische recreanten competitie.

Na 3 speelrondes op 17 januari, 14 februari en 14 maart zal bekend zijn welk team zich als Olympisch recreanten kampioen mag noemen. Bedrijven-, vrienden/vriendinnen- of familieteams bestaande uit maximaal 6 spelers kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar curling@ccpwa.nl. Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar! Inschrijven kan tot uiterlijk 9 januari 2018.

Voorafgaande aan de competitie organiseren we voor alle deelnemende teams een instructie en training op woensdag 10 januari 2018.

De kosten voor de deelname bedragen slechts € 100,00 per team. Alle benodigde spullen om curling te spelen zijn aanwezig. Het enige waar de deelnemers zelf voor moeten zorgen is warme makkelijk zittende sportieve kleding en schone sportschoenen. In overleg is het mogelijk om extra trainingen te volgen tegen een aantrekkelijk tarief. Meer info op de website www.ccpwa.nl

Meer berichten
Shopbox