Logo streekbladzoetermeer.nl

Gratis honkbal of softbal trainingen bij ZBSV Birds

Honkbal en Softbal is een “kleine sport”, maar daarom zijn we er misschien wel zo goed in. Nederlandse Honkbalteam een keer Wereldkampioen en het Nederlands Softbalteam 4e van de Wereld!

Hoewel ZBSV Birds een middelgrote vereniging is qua ledenaantal, heeft het vergeleken met hockey of voetbal een minimaal aantal leden.

Met minder leden in een club is er wel ontzettend veel persoonlijke aandacht voor iedere speler en speelster.

Honkbal en Softbal zijn ook sporten met belangrijke normen en waarden, wat wij bij ZBSV Birds zeker proberen uit te dragen.

Trainers en coaches zijn positief naar hun spelers en naar hun tegenstanders, teamspirit staat bovenaan, de scheidsrechter heeft altijd gelijk en breedtesport is de basis van onze club. Wij gaan zeker voor heel veel sportplezier.

Bij Birds hebben wij weer ruimte om in te stromen. Vooral voor meisjes is er ruimte in de softbal jeugdteams in de leeftijdscategorie tot 17 jaar.

Bij de honkbal afdeling telt dat ook voor de jongens. Vanaf het echte begin niveau kan er al ingestroomd worden.

Voor de allerjongste leeftijdscategorie ( 5-9 jaar) is het honkballen tegenwoordig Beeball genoemd. Bij Beeball zijn er kleinere teams, minder honken en aangepaste regels om alles snel, kort en simpel te maken. De kinderen leren dan spelenderwijs het spel.

Voor heren en dames softbal is er ook ruimte. Leeftijd doet er niet toe.

Ben je enigszins sportief en lijkt het je leuk om te gaan softballen, dan kan je bij ons terecht.

Ervaring is niet nodig maar een beetje balgevoel is wel mooi meegenomen.

Nog belangrijker is de gezelligheid die je mee neemt in de laatste inning.

Heb je wel ervaring met honkbal of softbal dan ben je uiteraard ook welkom, want wij hebben twee heren softbalteams met daarin een mix aan ervaring en een 4 tal dames teams. Dus wij nodigen jullie allen uit om eens kennis te maken met het spelletje en de spelers/speelsters tijdens de trainingen.

Voor alle nieuwe deelnemers is er de mogelijkheid om eerst een aantal keren gratis trainingen te volgen. Proeven aan deze stoere Amerikaanse sport.

Kom het eens uit proberen, gratis een aantal keren mee trainen is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Karin Versluis, voorzitster softbal karin@versluis.me of bellen 06-11134848.

Meer berichten
Shopbox