Logo streekbladzoetermeer.nl


Begin het jaar goed met het Ebony Ensemble. Foto: PR
Begin het jaar goed met het Ebony Ensemble. Foto: PR

Ebony Ensemble geeft Nieuwjaarsconcert

Zoetermeer - Het Ebony Ensemble, sinds begin van dit seizoen huisgezelschap van het Stadstheater, voert op zondag 7 januari 2018 een afwisselend programma van klassieke werken uit. Een mix van Kerstsfeer, sprookjes, jazz-invloeden en meer wordt tot leven gebracht in meeslepende muziek van o.a. Tchaikosvky, Ravel en Gershwin.

Het Nieuwjaarsconcert zal worden gepresenteerd door Joep Annegarn. Als speciale gast treedt zangeres Claudia Robbens op die twee sfeervolle niet-klassieke nummers uitvoert, begeleid door het Ebony Ensemble.

Het Ebony Ensemble werd in 2012 opgericht door de Zoetermeerse dirigent Michel Havenith en is samengesteld uit professionele musici uit de regio. Het ensemble geeft buiten Zoetermeer concerten in Den Haag, Delft en Rotterdam waaraan regelmatig solisten meewerken en was diverse keren te gast in het live Radio 4 radioprogramma 'Spiegelzaal' vanuit het Concertgebouw in Amsterdam.

Met dit concert zet het Ebony Ensemble een traditie van Nieuwjaarsconcerten in het Stadstheater voort.

Het concert op 7 januari begint om 15.00 uur. Kaarten kosten €22,50. De kaarten zijn te bestellen via www.stadstheater.nl aan de kassa of via 079-3427565.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox