Logo streekbladzoetermeer.nl


Forumkriebels

Het is spectaculair anders, ongelooflijk handig, enorm veelzijdig en vooral voor íedereen: Forum Zoetermeer! Bibliotheekdirecteur Joke Mos praat u in haar column maandelijks bij over de voortgang.

Grote verhuisdozen, plakband, etiketten en overal stapels: om mij heen zijn medewerkers van de bibliotheek hard bezig de Duitslandlaan in te pakken. Op het moment dat u deze column leest, wordt alles weer uitgepakt en neergezet op het Stadhuisplein. Waar ik het over heb? Over de verhuizing van de bibliotheek naar het prachtig verbouwde Stadhuis-Forum!

Wij van de bibliotheek zijn geen mensen die snel naast hun schoenen lopen, maar voor deze ene keer mogen we dat van onszelf. Heel even, want de gloednieuwe vloer van het Forum voelt best koud aan. Maar zonder gekheid: wat zijn we met z'n allen supertrots op ons nieuwe onderkomen! Op alle mensen die zich de afgelopen tijd zo hebben ingespannen om alles op tijd af te krijgen. Trots ook op de unieke samenwerking tussen bibliotheek, de tientallen organisaties en de gemeente in het Stadhuis-Forumgebouw.

We kunnen niet wáchten om het nieuwe Forum aan u te laten zien! Dat doen we op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari tijdens de feestelijke open dagen. Er staan u twee heel leuke en verrassende dagen te wachten. Dreumes of senior: voor alle Zoetermeerders van alle leeftijden is er van alles te beleven. Benieuwd? Kijk snel op www.forumzoetermeer.nl voor het gevarieerde programma. U bent ontzettend welkom!

Want wat is appeltaart zonder appels, firinda sütlaç zonder saffraan of cassave bojo zonder cassave? Het gerecht ziet er dan nog altijd prima uit, maar de ziel ontbreekt. En zo is het ook met het Forum en Zoetermeerders: ú bent het belangrijkste ingrediënt. Het gebouw ziet er zonder u weliswaar ook prachtig uit, maar het smaakt nergens naar. Het Forum is er voor én door alle inwoners van Zoetermeer. Ik kijk er naar uit u daar straks te ontmoeten!

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox