Logo streekbladzoetermeer.nl


Voorinschrijving Noord Aa Polderloop gestart.
Voorinschrijving Noord Aa Polderloop gestart.

Nu inschrijven voor de jaarlijkse Noord-Aa Polderloop

Zoetermeer - Op zondag 11 februari 2018 houdt Road Runners Zoetermeer weer de jaarlijkse Noord-Aa Polderloop. Deze mooie recreatieve hardloopwedstrijd biedt voor elke loper een passende afstand. Van 1,5 km voor kinderen (tot en met 12 jaar) tot 5, 10 en 15 km voor de sportieve recreanten. Start kidsloop om 12.00 uur, de overige afstanden vanaf 13.00 uur. Start en finish zijn bij het clubhuis van de Road Runners aan Lange Land 14. Inschrijven kan via de website www.noord-aa-polderloop.nl.

Behalve individuele prijzen is er een extra prijs bij het verbreken van het parcoursrecord op de 15 km. Het parcoursrecord op deze afstand staat voor de mannen op 47:03 minuten en werd in 2001 gelopen door Eelco de Voogt. Petra Sloots heeft bij de vrouwen de snelste tijd 1:00:22 minuten staan, zij liep die tijd in 2002. Bij verbetering van deze records is voor de snelste loper/loopster een bescheiden geldbedrag beschikbaar. Traditioneel zet de Noord-Aa-Polderloop zich in voor een goed doel. Dit jaar is dat de stichting Allerliefst. Stichting Allerliefst komt bijna dagelijks bij jonge gezinnen die moeite hebben financieel de eindjes aan elkaar te knopen. De voorinschrijving is nu geopend. De inschrijving stopt als 600 lopers zich hebben ingeschreven.

www.noord-aa-polderloop.nl.

Bridgedrive voor het goede doel

Zoetermeer - Op zondag 28 januari 2018 kunt u deelnemen aan de jaarlijkse bridgedrive van Soroptimist International Club Zoetermeer e.o.. Vanaf 13.30 uur wordt er in 2B-Home in het Vernèdepark weer enthousiast gespeeld onder professionele leiding. De zaal is open vanaf 12.30 uur. Er wordt gespeeld in drie lijnen (A, B en C) en de kosten bedragen € 30,- per paar. Bij voldoende belangstelling wordt ook in een D-lijn gespeeld. De opbrengst van deze bridgedrive is o.a. bestemd voor ons project My Book Buddy, door het aanschaffen van schoolboeken helpen we mee het analfabetisme onder meisjes en vrouwen terug te dringen. Inschrijven soroptimistbridge@gmail.com en het overmaken van € 30,- op rekeningnummer NL68 INGB 0006 150148 onder vermelding van de namen van beide spelers, uw telefoonnummer en in welke lijn u wilt spelen. Tevens houdt 2B Home een inzameling van kleding en houdbaar voedsel voor de kledingbank Meve, vanaf 2 januari 2018 kunt u dit tijdens de openingstijden van 2B Home afgeven. https://soroptimist.nl/nl/events/2018/01/28/bridgedrive-zoetermeer/

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox