Logo streekbladzoetermeer.nl


Dazers is het jaar goed begonnen met meer dan 1,5 miljoen views op YouTube.
Dazers is het jaar goed begonnen met meer dan 1,5 miljoen views op YouTube. (Foto: Duo Dazers)

Clip Dazers haalt 1,5 miljoen views

Door Robbert Roos

Zoetermeer - Het gaat hard met de jongens van Dazers. Thomas Varekamp en Maarten van Dulst, beter bekend als Dazers tekenden nog maar een paar maanden geleden een contract met een managementbureau. En dan kan het ineens heel hard gaan. Hun videoclip 'Die verdomde buurman' was direct trending op YouTube en behaalde in slechts enkele dagen meer dan 1,5 miljoen views.

Maarten en Thomas zijn nu een kleine twee jaar bezig als Dazers en timmeren op die manier stevig aan de weg. Het contract bij het managementbureau was daarbij een grote stap in de goede richting. Maarten: "Het heeft ons in contact gebracht met andere artiesten zoals HetGamePortaal. Die contacten zorgen weer voor nieuwe muzikale mogelijkheden." Samen met Ronald Vledder van HetGamePortaal en Derka hebben we het nummer 'Die verdomde buurman' opgenomen. Na het plaatsen op YouTube waren we bijna direct trending." Maarten: "Dat houdt in dat je de meest gestreamde clip op YouTube bent op dat moment. Na een week zaten we al op 1 miljoen views, echt supervet natuurlijk. En het blijft maar doorgaan." Thomas: "We staan vanaf nu ook op Spotify." Om met een brede lach te vervolgen: "Nog even en we komen in de top 40 terecht." Wat dat aangaat ligt de wereld aan hun voeten. Oud & Nieuw werd gevierd in Zoetermeer met het geweldige jongerenfeest LIT NYE in het Silverdome met meer dan 2000 bezoekers. Alles bij elkaar opgeteld voor het duo een prima start van het jaar. Toch blijven ze ondanks het succes met beide benen op de grond staan. Maarten: "Voor onze naamsbekendheid en marketing als Dazers is dit natuurlijk erg interessant. Maar daar werken we dan ook hard aan." Thomas: "We richten ons nu vooral op onze producties waarmee we onszelf op de kaart willen zetten. Die moeten gewoon staan als een huis. Dan kunnen andere mensen gewoon niet meer om ons heen." Het doel voor 2018? "Lekker op deze weg doorgaan, en 10.000 abonnees halen op ons YouTubekanaal", aldus Dazers.

Thomas en Maarten zetten met hun muziek Zoetermeer op de kaart. Wil je op de hoogte blijven van dit getalenteerde Zoetermeerse duo, volg ze dan op social media. Dazers kun je vinden op Facebook: Facebook.com/ThisIsDazers, op Instagram: Instagram.com/thisisdazers, en op YouTube; YouTube.com/Dazers

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox