Logo streekbladzoetermeer.nl


Foto: Peter Muller

CUVO neemt rouwkamers bij Meerbloemhof in gebruik

CUVO neemt rouwkamers bij Meerbloemhof in gebruik

CUVO uitvaartzorg verzorgt vanaf 1 december haar opbaringen in Zoetermeer in de rouwkamers van Monuta Ogier, naast crematorium Meerbloemhof. Dat is de uitvaartonderneming overeengekomen met Monuta, de beheerder van de rouwkamers. “Wij sluiten de voorziening bij Leopoldhove en verplaatsen onze activiteiten naar Meerbloemhof. We gaan daar gebruik maken van de eigentijdse rouwkamers, voorzien van alle faciliteiten die families tegenwoordig verwachten” Aldus Frank Franse, directeur van CUVO uitvaartzorg. Jeanine van den Brink, Manager Uitvaartfaciliteiten Regio Randstad, van Monuta is blij met de stap van CUVO. “Deze samenwerking is goed voor CUVO, goed voor ons én goed voor de families.”

CUVO was al enige tijd op zoek naar een nieuwe, moderne faciliteit in Zoetermeer. De uitvaartonderneming moest kiezen tussen investeren in het bestaande pand bij Leopoldhove, of een andere oplossing vinden voor de Zoetermeerse klanten. Frank Franse: “Voor onze leden en andere klanten in Zoetermeer is Meerbloemhof een bekende locatie, wij kunnen daar gebruik maken van de zes 24-uurs rouwkamers en de bijbehorende gezamenlijke huiskamer. Deze rouwkamers hebben een eigen ingang aan de achterzijde van het crematorium. Als men ook kiest voor een crematie of begrafenis bij Meerbloemhof scheelt het voor de familie ook in vervoerskosten. Het gehele afscheid kan dan op één locatie plaatsvinden.” Jeanine van den Brink: ”Uit het oogpunt van kosten en herkenbaarheid is het voor de families gunstig dat zowel CUVO als Monuta gebruik maakt van hetzelfde uitvaarcentrum in Zoetermeer. CUVO uitvaartzorg gaat ook gebruik maken van onze kantoorfaciliteit op de locatie. Wij kijken erg uit naar de samenwerking.”

CUVO uitvaartzorg verzorgt in de regio Haaglanden jaarlijks een groot aantal uitvaarten. In Den Haag beschikt CUVO uitvaartzorg over het uitvaartcentrum en crematorium Haagse Duinen. In Zoetermeer biedt de uitvaartverzorger vanaf nu gelijkwaardige faciliteiten aan.

Meer berichten
Shopbox