Zoetermeers gezin beleeft een Super Droomdag

Zoetermeer - Onlangs was het een spannende dag voor een gezin uit Zoetermeer. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen Melissa en Bart en hun zoontje Stefan hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

Twee vrijwilligsters van Stichting Droomdag haalden hen en namen hen mee naar Center Parcs De Eemhof. Stichting Opkikker was de gastheer deze dag en door een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Daar was drinken met een gebakje en na het welkomstwoord gingen zij op pad. Allereerst werden zij bij een aantal stoere activiteiten verwacht. Rijden in een grote truck en de lucht in met een helikopter. Na het lunchbuffet was er een fotoshoot. Er werd een feestje gebouwd en een bezoek aan de brandweerkazerne gebracht. Er werd een knuffel uit de boom gered en een brandje geblust. Nog meer feest aan het einde van de dag en er kon gedanst worden. Ook de lasershow was gaaf.

Na een afsluitend diner was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet zonder een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Waarmee Stefan nog heel vaak over deze dag kan dromen. Er stond een erehaag van alle vrijwilligers die hun dansend en springend een goede reis naar huis wensten. De vrijwilligsters gaan nogmaals bij het gezin op bezoek om foto's en een film te brengen die van de hele dag gemaakt zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden