Foto: Karin van der Zijde

Mooie prestaties voor Pro Patria bij regionale springwedstrijden

Op zaterdag 11 november vonden in Bodegraven de regionale springwedstrijden plaats voor springers op D-niveau. Pro Patria stond aan de start met maar liefst negen groepen.

In de ochtend namen vier groepen meisjes deel van 8 en 9 jaar. Zij hebben heel goed gewerkt en behaalden bij de lange mat een 5e, 9e, 10e en 11e plaats, bij de minitrampoline een 1e en 2e, 10e en 11e plaats, bij kast/mintrampoline een 3e, 5e, 7e en 9e plaats en bij kast/plankoline een 4e, 5e, 6e en 8e plaats.

Ook de jongens van 8 en 9 jaar kwamen in de ochtend in actie. Zij zetten een geweldige prestatie neer door op alle onderdelen – lange mat, minitrampoline, kast/minitrampoline en kast/plankoline – op een eerste en tweede plaats te eindigen.

In de middag waren de meisjes van 10 t/m 12 jaar aan de beurt. In deze categorie was de concurrentie groot. De meiden hebben zich echter uitstekend geweerd en werden 5e op lange mat, 7e op kast/minitrampoline, 9e op minitrampoline en 5e op kast/plankoline.

De groep meisjes van 10 t/m 16 jaar werd 5e op lange mat, 5e op mintrampoline en 4e op pegases/minitrampoline, waarbij ze nipt buiten de prijzen vielen. Wel behaalden ze zeer verdiend het zilver voor kast/plank

De jongens van 10 t/m 12 jaar sprongen een perfecte wedstrijd. Zij hebben hard gewerkt en lieten zeer nette sprongen zien. De groep behaalde goud op alle onderdelen: lange mat, minitrampoline, kast/minitrampoline en kast/plankoline.

De trainers, Karin van der Zijde en Quinten Kerkhof, waren zeer tevreden over de prestaties van de groepen en blij met alle prijzen die de teams bij elkaar hebben gesprongen!

Meer berichten