Logo streekbladzoetermeer.nl


Uitreiking gemeentepenning Leontien Kuijpers

Zoetermeer - Burgemeester Aptroot reikte zaterdag 4 november een gemeentepenning uit aan Leontien Kuijpers voor haar tomeloze en enthousiaste inzet voor de stad.

Haar bloemenzaak Aqua Flor Bloembinders is al 47 jaar in haar familie en is een begrip geworden in Zoetermeer en in winkelcentrum Vijverhoek in het bijzonder. Als voorzitter van winkeliersvereniging Vijverhoek begeleidde zij de grote verbouwing van het winkelcentrum en werd onder haar leiding de afgelopen jaren steeds meer door de vereniging georganiseerd.

In 2014 richtte zij samen met andere ondernemers de stichting Doe Goed in Zoetermeer (DGIZ) op. Als voorzitter zet zij zich samen met ondernemers, winkeliers en scholen ieder jaar in voor een ander goed doel. Zo overhandigde DGIZ in 2015 een cheque aan een nieuw te bouwen hospice en ondersteunde de stichting in 2016 de kledingbank Meve. Dit jaar ging alle aandacht uit naar de stichting 'Iedereen een maaltijd'.

Leontien Kuijpers is de drijvende kracht achter het succes van DGIZ. Zij zette zich volledig in bij de acties en was het gezicht van de stichting. Door haar bevlogenheid en maatschappelijke betrokkenheid bij de stad vormt zij een inspiratiebron voor iedere inwoner van Zoetermeer.

Ze kreeg de gemeentepenning tijdens haar afscheid als ondernemer en bestuurder voor Doe Goed in Zoetermeer en winkeliersvereniging Vijverhoek.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox