Unieke spirituele beurs in Zoetermeer

Wilt u een persoonlijke sessie over uw gesteldheid met een professionele paragnost? Kom dan op zondag 5 november naar de spirituele beurs bij buurtvereniging Buytenrode, Cesar Franckrode 60. De beurs is van 11.00 -17.00 uur.

Gratis entree
Bezoekers van de spirituele beurs betalen geen entreegeld. U kunt bij binnenkomst rustig rondlopen om te zien welke paragnosten er zijn en afgaan op een paragnost waar u een goed gevoel bij heeft. U kunt zich dan voor max. € 8,50 inschrijven voor een consult.

Gespecialiseerde paragnosten
De paragnosten zijn gespecialiseerd. Ze staan vaak op beurzen. De spirituele beurs wordt goed bezocht. De bezoekersaantallen variëren tussen de 150 en 350. Een paragnost besteedt aandacht en tijd aan de innerlijke persoonlijkheid tijdens een consult. Hierdoor varieert de tijdsduur van een sessie. Deze is afhankelijk van de gesteldheid van de bezoeker.

Voor ieder wat wils
U kunt op de beurs terecht voor een stoelmassage, aura chakra, astrologie, tarot, zonnereflex, pendellezing en nog veel meer. Kom gerust een kijkje nemen op de beurs en laat het allemaal op u af komen. Kies vooral voor een paragnost waarbij u zich het prettigst voelt. Ga vooral op uw eigen gevoel af en beleef een prettig, persoonlijk, innerlijke ervaring.

De buurtvereniging
De gezellige sfeer wordt verhoogd door de knusse ruimte van buurtvereniging Buytenrode waar koffie, drankje en hapjes tegen een geringe prijs verkrijgbaar is.

Meer informatie
Voor inlichtingen en vragen kunt u bellen met de buurtvereniging, telefoon 079-3518298, na 17.00 uur of een email sturen naar spiritueel@buytenrode.nl

Meer berichten