Logo streekbladzoetermeer.nl

Studenten organiseren netwerkborrel voor school in Afrika

Het evenementenbureau GeorgEvents, opgericht door studenten van de Hogeschool Leiden, organiseert een netwerkborrel om een schoolbus te financieren. Het schoolbusproject - om meer kinderen in Burkina Faso onderwijs te bieden - wordt gemanaged door ontwikkelingsorganisatie MIVA. Netwerkborrel ‘Babbel4Georges’ zal plaatsvinden in Dutch Innovation Factory in Zoetermeer op donderdag 2 november 2017 van 17:00 tot 22:00.

Op de netwerkborrel kunnen ondernemers in en rondom Zoetermeer nieuwe contacten leggen onder het genot van een hapje en drankje. Diverse entertainment is aanwezig en één van de beste internationale sprekers, Itzik Amiel, geeft een interessante lezing. Naast het feit dat ondernemers nieuwe contacten kunnen leggen, dragen zij een steentje bij aan het goede doel.

Het doel van Babbel4Georges is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Georges, een schooldirecteur uit Burkina Faso. Om zoveel mogelijk kinderen onderwijs te bieden, is er een schoolbus nodig. Zodat ieder kind een kans krijgt op onderwijs. Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen en deelnemen aan Babbel4Georges. Tickets zijn te verkrijgen voor € 15,- (incl. hapjes) via de mail: babbel4georges@hotmail.com.

--- einde persbericht ---

Voor meer informatie bel naar 06 - 10830411 of mail naar georgevents@hotmail.com.

Reageer als eerste
Meer berichten