Logo streekbladzoetermeer.nl

Alzheimer dag

Zoetermeer - In het teken van de wereld Alzheimer dag zijn op 21 september in het 2B-Home event centre bijeenkomsten over dementie.

In de middag wordt de film ‘Het doet zo zeer’ van Heleen van Rooijen vertoond. Dit is een bijzondere film over haar moeder die dementie heeft. De filmvoorstelling start om 14.30 uur. Voorafgaand is er vanaf 14.00 uur een informatiemarkt waarbij zorg- en welzijnsorganisaties informatie geven. De film eindigt rond 16.30 uur. 's Avonds om 19.00 uur wethouder Isabelle Vugs een toespraak en om 19.30 uur geeft sociaal geriater Anneke van der Plaats de lezing ‘De wondere wereld van dementie”. Voorafgaand daaraan is er vanaf 18.30 uur een informatiemarkt en inloop. Deelname aan zowel het middag- en avondprogramma is geheel gratis.

Het 2B-Home centre is gevestigd aan J.W. Palthelaan 103. Aanmelden kan via het Coördinatiepunt. Mail: info@coordinatiepuntzorg.nl, telefoon: 079 371 9471. Wanneer u beide programma’s wilt bijwonen is het mogelijk om tussentijds een dagschotel te nuttigen. De kosten voor de dagschotel bedragen € 9,50. Dit graag aangeven van de aanmelding.

Reageer als eerste
Meer berichten