Logo streekbladzoetermeer.nl


Advies aan 65+ers over muziekles
Advies aan 65+ers over muziekles

Muzieklessen voor 65+ers in CKC

Zoetermeer - Regelmatig wordt de vraag gesteld: "Ik heb altijd een muziekinstrument willen spelen, maar ben er niet aan toe gekomen. Ben ik nu te oud?" CKC & partners antwoordt daar volmondig 'nee' op. Het is wel van belang dat je bereid bent om dagelijks te oefenen. Dan leer je om écht leuke of ontroerende muziek te spelen.

Het CKC houdt gratis inloopspreekuren waar men advies kan krijgen. Welk instrument bij je past is afhankelijk van je interesses en misschien wel je fysieke gesteldheid. Op sommige instrumenten kun je al relatief snel eerste melodietjes spelen. Bij andere instrumenten kan het langer duren waardoor er meer geduld nodig zal zijn. Er valt in ieder geval genoeg te kiezen.

Nieuwsgierig welk instrument bij jou past of wil je graag persoonlijk advies van adjunct directeur en voormalig dirigent Joep Annegarn?

Kom dan naar een van de gratis inloopspreekuren en stel al je vragen onder het genot van koffie of thee. De inloopspreekuren vinden plaats op 11, 18 en 19 september 2017 van 10:00 tot 11:00 uur, in het CKC gebouw aan de Leidsewallen 80. Van te voren aanmelden is niet nodig en het gesprek is geheel vrijblijvend.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox