Logo streekbladzoetermeer.nl


Molenstraatfeest in Hollywoodstijl

Op zaterdag 9 september opende de Minions het achtste Molenstraat Zomerfeest. Het jaarlijkse evenement voor en door de bewoners van het tweede en derde deel van de Molenstraat stond in het teken van Hollywood. Dankzij het enthousiaste team van Stichting Molenstraat en de steun van sponsors en vrijwilligers kunnen de ruim 100 deelnemende volwassenen en 40 kinderen weer een prachtige episode toevoegen aan de Molenstraatfeesthistorie.

De weersvoorspellingen dreigden de Beverly Millstreetparty bijna in het water te laten vallen, maar de stralende Hollywoodlegendes van het bestuur, zoals Helma en Louise, Sister Act, Frankie goes to Hollywood, Here comes Johnny, ‘el commendante’ van Police Acadamy en Magic Mike dwongen het af dat de zon niet kon achterblijven!

Green Room

Twee V.I.P.’s van de Minions kwamen als eersten over de rode lopen om het feest met kinderchampagne te openen. Vervolgens kon men voor koffie, limonade en lekkers terecht bij het café van Magic Mike. Vanaf 16.00 uur ging ook de bar open. Gedurende de hele middag konden de kinderen Walk of Fame-sterren knutselen, donuts versieren, filmkleurplaten kleuren en zich uitleven op de stormbaan, die dit jaar de verschijning had van een enorme krokodil. Groot succes was ook de Green Room, waar men zich als filmster kon verkleden en om tegen een achtergrond naar keuze te poseren voor een glamoureuze foto. De traditionele Estafette Race, waarbij bewoners in tweetallen strijden om de snelste tijd, bestond deze keer uit verkleden, poseren voor de foto, een dienblad met champagneglazen serveren, een filmscène uitbeelden en per persoon vijf naamkaartjes van filmsterren aan de juiste foto’s hangen. De catering zorgde voor typisch Amerikaanse versnaperingen, zoals hotdogs, popcorn, hamburgers, frites en wraps.

James Bond

Tijdens het Open Podium verrasten Ilja, Julie, India, Vaya, Zilver, Lauren, Evie en Simon het publiek met een origineel en humoristisch James Bond-toneelstuk, waarvoor zij zelf het script hadden geschreven. Kleine Evi gaf een dappere vertolking weg van het lied ‘Even aan mijn moeder vragen’. Na de optredens was het tijd voor de loterij, met als hoofdprijs een espressoapparaat. De slotscène van het feest bestond zoals gebruikelijk uit feestende en dansende buren in de voor verkeer afgesloten straat.

Het Molenstraatfeest 2017 werd mede mogelijk gemaakt door kinderboetiek Yippy, kapsalon Hair-D, Paul Waller Schildersbedrijf, Blink Ontwerpstudio, Timmer en onderhoudsbedrijf L.W. van der Velden, Ligthart Douane & Logistieke Diensten, Auto-Service Van der Velden, Hado onderhoud- en metselwerken, John ’t Hoen Transport, Trimsalon Golden King, Raasveld Bennis Financieel Adviseurs en Gemeente Zoetermeer Wijk aan Zet. Zie foto’s op www.molenstraat-zoetermeer.nl

Voor meer informatie:

Tekst: Joyce Bennis, tel: 06 41853807, frankenjoyce@yahoo.com

Foto’s: Arinda Pannen, tel: 06 28193870, arindapannen@gmail. com

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox